Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Samfund og medier

Samfundsfag B og Mediefag C

Spørger Netflix dig ofte, om du stadig ser med? Måske har du rystet lidt på hovedet af politikernes forsøg på at fange stemmer med videoer på TikTok ved det seneste folketingsvalg? Kan du gennemskue influencer-marketing og kende forskel på fakta og fiktion? Eller kunne du tænke dig at lære det? I så fald er fagpakken med samfundsfag og mediefag noget for dig!

Du bliver skarp til kommunikation i og analyse af levende billeder, og vil i fagene udvikle kompetencer som kan anvendes både ift. dit studie og når du selv ser og skaber videomateriale i fritiden. Vi kommer vidt omkring i undervisningen, og du har selv medindflydelse. Vi arbejder med alt fra Hollywood-spillefilm og nyhedsudsendelser til vlogs på YouTube og stories på Instagram.

Vi tager på ekskursioner relateret til medier og filmproduktion, og der er en praktisk dimension med fokus på planlægning og produktion fra manuskript og storyboard til færdige film i flere genrer. Du bliver selvfølgelig også introduceret til uddannelses- og jobmuligheder inden for området.

Se fagpakkens opbygning.