Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Tak for en dejlig virtuel orienteringsaften 2022

Den 17. januar afholdte vi virtuel orienteringsaften, hvor du havde mulighed for at "besøge" skolen, og snakke med de lærere og vejledere, som kommer til at være en del af din dagligdag, hvis du starter på Næstved Gymnasium og HF til sommer.

Selvom corona spændte ben for vores planlagte fysiske Orienteringsaften, og derfor blev ikke mindre kedeligt at orienteringsaftenen igen i år var virtuel.

Her på vores hjemmeside havde du mulighed for at se spændende videoer og læse om vores uddannelser og de mange forskellige tilbud i- og efter skoletid. Hvis der var spørgsmål, så sad vores lærere og vejledere klar til at svare via Google Meet - og der er som altid også altid mulighed for at booke et møde, hvis du har brug for det. 

Meget af materialet er stadig aktuelt og gavnligt - så du får derfor adgang til det her.

Kom med på virtuel rundvisning på skolen

Marianne, der er konstitueret rektor på NGH, viser rundt på NGH, hvor vi bl.a. skal se aula, hallen, kantinen, Maker Space og Foodlab, og vi skal sige hej til Karen og Oliver fra Elevrådet. Kom med!


Se videoer og prøv vores spil

Vi har samlet en række videoer fra vores hverdag på skolen.
Du kan se videoerne her.

Derudover har vi også vores NGH spil, hvor du kan gå rundt på skolens gange og snakke med de lærere og vejledere du møder på din vej.
Du kan gå til spillet her. 

Bliv klogere på HF

HF er en bred to-årig uddannelse, som giver adgang til videregående uddannelser inden for en lang række områder. 

STX - alt er muligt!

STX er den bredeste gymnasiale ungdomsuddannelse - og med en STX fra Næstved Gymnasium og HF står alle døre åbne!

Sproglige studieretninger

Vejen til hele verden går gennem sprog, og NGH er et internationalt orienteret gymnasium. Vi tilbyder engelsk, tysk, fransk, spansk, russisk og kinesisk, og vi tilbyder alle sprogfag på højeste niveau.

Naturvidenskabelige studieretninger

Studieretningerne er for dig, der interesserer dig for alt det levende omkring os: De helt store sammenhænge og de mikroskobiske små.

Samfundsfaglige studieretninger

Samfundsfag giver dig en forståelse for det samfund, du lever i. Vi arbejder hovedsageligt inden for de tre store emner: Sociologi, økonomi og politik, både nationalt og internationalt.

Kunstnerisk studieretning

På den kreative studieretning med musik og engelsk arbejder vi i tre spor: Musikvidenskabeligt, analytisk og praktisk.

Talentudvikling, frivillige aktiviteter og master classes

På NGH er der mange muligheder for talentudvikling - og det er uanset om det er matematik, spansk, volley, musik eller naturgeografi, der fanger din interesse.

Sportscollege og Team Danmark

Som idrætstalent i Næstved har du mulighed for at kombinere din sport med en uddannelse.

Autismeklasse

Autismesporet har sin egen virtuelle orienteringsaften, som afholdes mandag den 24. januar, kl. 19 - 21.
Arrangementet er særligt for kommende elever og deres forældre, der kan få svar på en masse spørgsmål, når vi åbner de virtuelle døre. Forbered dig til Autismesporets orienteringsaften her.