Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Samfundsfaglige studieretninger

Samfundsfag giver dig en forståelse for det samfund, du lever i. Vi arbejder hovedsageligt inden for de tre store emner: Sociologi, økonomi og politik, både nationalt og internationalt.

Samfundsfag er meget mere end statistik. Vi arbejder med aktuelle samfundsforhold i Danmark og internationalt, beskæftiger os med demokrati, økonomi, globalisering og internationale konflikter, og vi lærer at bruge samfundsvidenskabelig metoder og teorier.


Se video om de samfundsvidenskabelige studieretninger


Læs om vores samfundsfaglige studieretninger

Du kan læse mere om skolens samfundsfaglige studieretninger herunder.

Samfundsfag A, Matematik A

På denne studieretning får du gode muligheder for at fordybe dig i og opnå en større forståelse for det moderne, globale samfund på både det lokale, nationale og internationale niveau.

(Global Studies:) Samfundsfag A, Engelsk A

Global Studies er en internationalt orienteret studieretning, hvor du bliver undervist delvist på engelsk og samtidig tager en dansk studentereksamen.

Samfundsfag A, Engelsk A

Studieretningen er for dig, der interesserer dig for samfundsforhold, nationalt og internationalt.

(Business) Samfundsfag A, Engelsk A, Erhvervsøkonomi C

På denne studieretning bliver du bl.a. klogere på de politiske og økonomiske muligheder og udfordringer i vores foranderlige verden, hvor etablerede magtcentre forskydes, og hvor nye globale og kulturelle problemstillinger opstår.