Jubilæumsfest og åbent hus

JUBILÆUMSFEST OG ÅBENT HUS

Et brag af en jubilæumsfest, der løb af stablen torsdag i uge 38

Næsten 4000 gæster lagde vejen forbi, og hørte gode taler fra bl.a. næstformand i Elevrådet, Rasmus 2.e, tidligere undervisningsminister Bertel Haarder og borgmester Carsten Rasmussen.

På scenen blev der vist science show, idræt gennem tiden og musikalske indslag. Skolens nye Master Class-hold i musik spillede, mens vi fik en forsmag på årets teaterforestilling, der også står i jubilæets tegn.

Blev de mange gæster sultne undervejs, sørgede Midt- og Sydsjællands Brand og Redning for at der var lækre grillpølser til alle.

Hele skolen summede af liv, og samtlige lokaler var fyldt med elever, der fremviste deres bud på 'fremtiden' i forskellige sammenhænge: Bæredygtig mad i form af græshopper, plantefars og melorme, kønsroller i fremtiden; ender det med at kvinderne overtager?, fremtidens kirke, idræt i fremtiden og mange mange andre ting.

Tidligere elev og nu Folketingsmedlem, Magnus Heunicke, afslørede skolens nye flotte 'Wall of Fame', hvor fotos og beskrivelse tidligere elever som Puk Damsgaard, Nikolaj Coster-Waldau og DJ Kongsted hænger side om side - og vi regner bestemt med, at berømthedernes væg vokser støt de kommende år.

Se videoen her

Læs interview med Magnus Heunicke her

Læs interview med Helge Adam Møller her