Sikke et show - og sikke mange musikalske talenter på NGH!

Musikklassen 2.zm havde sørget for at vi fik en kæmpe musikalsk fest i de bedste og flotteste rammer ved årets MGP.

Årets MGP - der traditionen tro blev arrangeret af 2.g musikklassen - omdannede aulaen til en stemningsfuld jazzklub med levende lys på bordene, charlestonklædte piger og drenge med skjorter og seler.

Vi blev ført trygt igennem det velkomponerede show af de fire værter og et velspillende orkester, og i 'the green room' ventede alle deltagerne ved runde barborde - præcis som i MGP på tv!

2.zm havde også skrevet et iørefaldende jazzet nummer til lejligheden - "Det her det er MGP - som flere nok vil have hængende i ørene dagene frem ...

Der var otte veloplagte deltagere i årets show, og de tog os gennem forskellige genrer - alle meget overbevisende, så det var ikke et nemt valg for publikum, da de skulle sætte kryds ved deres favorit på stemmesedlen.

På plads nummer 3 kom de cool og humoristiske drenge "Bamsefar og slikkepind", på 2. pladsen "Gandalfs guardians" med en energisk version af "Rollespilssangen" - men det var NGH's eget svar på Lady Gaga, Zahra fra 3.z, og hendes band Ordinary Girls, der sang sig ind i alles hjerter med kæmpehittet "Shallow" - tillykke!!!

Se flere billeder fra aftenen HER.