Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Studiestart

Første skoledag ligger én dag før alle fortsættereleverne. Det giver en roligere start.

Du skal møde kl. 8 i autismeafdelingen ved det sidste lokale, U332. Her vil dine to klasselærere stå klar til at tage imod dig.

De øvrige 1.g-klasser mødes i aulaen. Når skolens rektor går på scenen og byder velkommen sammen med lærernes formand og elevrådsformanden, går din klasse også ud til aulaen. Her vil der være nogle festlige og musikalske indslag, inden klasserne går til hver deres lokale. Du vil modtage et program for for første skoledag inden skolestart.
Efter frokostpausen er der fælles ryste-sammen-arrangement for resten af første årgang i skolens hal, men det deltager din klasse ikke i.

De kommende dage foregår der forskellige introduktions-aktiviteter på skolen. De fleste klasser tager på en hyttetur med en overnatning, men det aftaler I med jeres klasselærere.

På den almene STX-linje indledes 1.g med et grundforløb på tre måneder, hvorefter eleverne skal vælge studieretning. Sådan forholder det sig ikke i autismeklassen. For at give den fornødne struktur har skolen valgt studieretning, kunstnerisk fag og fortsættertysk for eleverne i autismeklassen inden opstart. 

 

Se brochuren om autismelinjen her. 

 

Kontakt

Koordinator Charlotte Madsen, tlf. 55 72 06 76, mobil 27 20 41 11.

Vejleder for autismeklasserne Henrik Rose, mobil 21 54 30 66.