Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Autismeklasse

På NGH tilbyder vi unge med autisme/ asperger/ASF et særligt tilrettelagt 3-årigt STX-forløb, der giver dig de samme faglige kvalifikationer som en almindelig STX og er adgangsgivende til videregående uddannelser.

Velkommen til Næstved Gymnasium og HF!

Her på gymnasiet lægger vi stor vægt på at have plads til alle. Derfor har vi siden 2015 haft en klasse for unge med autisme, ASF og asperger. På denne linje tager du en STX-uddannelse på samme faglige vilkår som øvrige elever, og din studentereksamen giver dig adgang til de fleste videregående uddannelser.

Du bliver en del af et studiemiljø, der lægger vægt på et udfordrende og højt fagligt niveau, og du vil møde lærere, der brænder for deres fag og for eleverne, og som vil bidrage til, at du får nogle spændende og lærerige år.
Hos os vil du blive en del af et fællesskab, som udvikler dig både fagligt, socialt og personligt. Mange af vores elever er ivrige efter at deltage i aktiviteter, der har fokus på det sociale fællesskab på tværs af klasser og årgange. Det gør Næstved Gymnasium og HF til mere og andet end undervisning og fag.
Der er mulighed for at deltage i bl.a. elevrådsarbejde, frivillig musik, idræt, billedkunst, musical, fredagscafé, fester og eSport.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til tre udviklende, lærerige og sjove år!

Venlig hilsen Susanne Stubgaard, rektor

 

LÆS MERE:

 

Læs brochure om autismesporet på NGH her.