Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Matematik A, Informatik B og Fysik B

Denne studieretning er for dig, der gerne vil forstå den teori og teknologi, der er grundlag for udviklingen i det moderne samfund. Du kommer til at arbejde med avancerede matematikprogrammer, programmering af robotter og udvikling af nye løsninger sammen med andre.

Du er nysgerrig på teknologi, naturvidenskab og innovation i det moderne samfund, og du synes, det er spændende at lære at udvikle software til at løse informationsteknologiske problemer. 

Dine undervisere vil formidle teorien og metoderne på en levende og praksisorienteret måde. Matematik er et nødvendigt redskab til analysering og beskrivelse af den menneskeskabte teknologi, samfundet og naturen.

Informatik skal give dig et godt grundlag, når du skal lave nye løsninger, formidle dine resultater, præsentation af information mm. Du vil gerne udvikle dine evner til logisk tænkning, og holder af både teori og praktisk anvendelse. Du vil måske læse videre til ingeniør, datamatiker, maskinmester, matematiker, robotteknolog, softwareudvikler eller andet inden for IT og digitalisering.

Studieretningen er godkendt hos Undervisningsministeriet

Se studieretningens opbygning her