Spring navigationen over og gå direkte til indhold

SprogOlympiaden i tysk, fransk, spansk og engelsk

NGH har mange sprog-talenter i topklasse. Kom frit frem! 

SprogOlympiaden, også kaldt ILcompetition, er en landsdækkende talentkonkurrence for elever med fremmedsprog i fransk, spansk, tysk og engelsk. Der bliver dystet i kategorierne ordforråd, grammatik og kultur.

De 2-3 bedste fra hvert tyskhold på A eller B-fortsætterniveau har mulighed for at deltage i den indledende onlinetest på skolen. Herefter er det gennemsnittet for skolens 5 bedste der afgør, om de 2 bedste fra skolen går videre til landsfinalen i København, hvor op til 6 hold for hvert sprog har mulighed for at deltage.

I 2018 deltog tysk for første gang med dette koncept. I en spændende finale, hvor det stod meget lige og kun marginaler udgjorde udfaldet, vandt vores 2 bedste tyskelever en flot 2. plads. Pokalen står nu side om side med andre toppræstationer på rektors kontor - og venter på at blive overgået. NGH har mange tysksprogede talenter i topklasse. Kom frit frem!

For yderligere informationer kan du gå på konkurrencens hjemmeside eller kontakte koordinator for talentkonkurrencen i tysk Georg Polke (GP).

Læs mere om konkurrencen her