Studietur og individuelle studierejser

På NGH tilbydes alle klasser en studierejse eller udveksling med en klasse på en af de skoler, som vi samarbejder med i Europa.

Rejsen uddyber det faglige indhold i et eller flere fag, ofte sprogfagene, og kan f.eks. gå til Dublin, Berlin, London, Malta, Malaga eller Paris.
På turene kan man besøge fx ambassader, museer, virksomheder og skoler, og man får god mulighed for at øve sit fremmedsprog samt lære et nyt lands kultur og befolkning at kende.

Individuel studierejse
På Næstved Gymnasium og HF vægter vi internationale kompetencer højt, og derfor giver vi alle elever mulighed for at arrangere en individuel studierejse i løbet af deres studietid.
Med en individuel studierejse får du mulighed for at kvalificere dine sprogkompetencer og stifte bekendtskab med andre kulturer, og på den måde styrke dine kommunikative færdigheder og demokratiforståelse. 
Studierejsen giver dig mulighed for at tone din uddannelse i international retning efter dine egne interesser, i lige det land du har interesse for og som du måske ønsker at lave research i til f.eks. din SRP/SSO.

Se muligheder, regler og rammer for programmet her.